Twinmotion – realaus laiko vizualizavimo sprendimas

3D animavimas Architektūra Interjero dizainas Multimedija Statyba Vizualizacijos Imantas Maciukevičius
08 kov 2023

Twinmotion yra vienas iš lyderiaujančių realaus laiko vizualizavimo sprendimų, kurį sukūrė ne kas kitas kaip Unreal Engine gamintojas – Epic Games.

Nuo šiol šis vizualizavimo sprendimas yra gaunamas nemokamai kartu su Autodesk Revit ir AEC programinių įrangų paketu, tad projektų vizualizavimas ir animacijos kūrimas gali būti perkeltas į kitą lygi, vos keliais paspaudimais.

Twinmotion sprendime įdiegti vizualizavimo ir animacijos įrankiai leidžia greitai vizualizuoti transportą, statybų procesų eigas bei metų laikų kaitą ir gauti projektų animacijas vos per keliolika minučių.

Šis vizualizavimo sprendimas turi didelę modelių biblioteką bei įdiegtas kitų gamintojų, tokių kaip Sketchfab ir Quixel Megascans, modelių bibliotekas. Visų bibliotekų modeliai yra kokybiški, todėl leidžia kurti išskirtines ir akį traukiančias vizualizacijas.

Be viso to, Twinmotion sąveikauja su Autodesk Revit sprendimu ir turi realaus laiko atnaujinimo funkciją. Tai reiškia, kad keičiant modelį Revit aplinkoje, jis automatiškai atnaujinamas ir vizualizavimo sprendime.

 

Trumpas Twinmotion pristatymas pateikiamas video įraše žemiau.

 

Taip pat apie Revit ir Twinmotion sąveiką kuriant BIM projektus, kalba ir Autodesk bei Epic Games atstovai nemokamame vebinare – „BIM Fundamentals: Architectural Visualization in Revit”: https://www.autodesk.com/webinars/aec/bim-fundamentals-revit


Turite klausimų? Susisiekite su Cloud sprendimų specialistu Imantu Maciukevičiumi tel. +370 690 28 667 arba el. paštu: imantas@infoera.lt

Susisiekti