Revit naudingi patarimai - lankstaus ortakio atvaizdavimas

Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Šildymas ir vėdinimas Statyba Vytautas Puras
10 sau 2019

Turbūt daugeliui iš jūsų teko naudoti lanksčius ortakius Revit projektuose. O jeigu dar neteko, tai labai tikėtina, jog tikrai teks. Kaip tai padaryti? Detaliau aprašome šiame blog‘o įraše.

 

Lankstaus ortakio atvaizdavimas

 

Kaip žinia, projektuoti lanksčius ortakius galima pasinaudojant Flex Duct įrankiu, o priklausomai nuo situacijos tai atlikti patogu aukšto plane ar trimatėje erdvėje. Greičiausiai pastebėjote ir kaip lankstus ortakis atvaizduojamas aukšto plane. Pagal nutylėjimą – vertikaliomis linijomis (žiūrėti apačioje).

 

 

 

Ar galima šį atvaizdavimą pakeisti ir pasirinkti priimtinesnį? Tikrai taip. Norint tai padaryti, reikėtų pasirinkti ortakį ir jo nustatymuose, Graphics skiltyje – Flex Pattern, išsirinkti kitą atvaizdavimo tipą iš sąrašo. Kitą atvaizdavimo būdą galite matyti paveiksliuke apačioje.

 

 

 

 

Jeigu norite iš karto projektuoti lanksčius ortakius savo pasirinktu atvaizdavimo tipu, iš pradžių turėtumėte pasirinkti Flex Duct įrankį, tuomet išsirinkti reikiamą atvaizdavimo tipą, nubrėžti trumpą atkarpą modelyje ir ją panaikinti. Nuo šiol būtent pastarasis lankstaus ortakio atvaizdavimo tipas ir bus naudojamas pagal nutylėjimą šiame projekte.


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų