Revit naudingi patarimai: kabelių kopėčios ir loviai IFC modelyje

Elektrotechnika Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Statyba Vytautas Puras
26 rug 2019

Šis patarimas skirtas elektros sistemų projektuotojams. Jame apžvelgsime kabelių kopėčių ir lovių atvaizdavimo detalumo galimybes kuriant elektrotechnikos dalies IFC modelius.

Taigi, projektuojant kabelių kopėčias ir lovius Revit modelyje, šių elementų atvaizdavimas įprastai valdomas keičiant detalumo nustatymus – iš Medium į Fine, ir atvirkščiai. Naudojant Fine nustatymą, iš karto galima vizualiai įvertinti kur yra suprojektuotos kopėčios, o kur – loviai. Tuo tarpu, pasirinkus Medium detalumo lygį, visi šie elementai bus atvaizduojami kaip uždengti loviai.

 

Medium

Fine

 

O kaip visa tai atrodo sukurtame IFC modelyje? Pagal nutylėjimą, kabelių kopėčios ir loviai IFC modelyje atvaizduojami Medium lygio.

 

 

Ar galima tai pataisyti? Taip. Kaip? Eksportuodami savo elektrotechnikos dalies modelį IFC formatu, tiesiog uždėkite varnelę ties žemiau nurodytu nustatymu, kuris būtent padės išgauti reikiamą atvaizdavimo detalumą.

 

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų