MagiCAD Electrical for Revit - Pridėtinė vertė projektuotojui? - I dalis

Elektrotechnika Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Vytautas Puras
03 spa 2019

Šį kartą pakalbėsime apie MagiCAD Electrical pridėtinę vertę, kurią gauna inžinierius atlikdamas elektrotechnikos dalies projektus Revit aplinkoje, dėl to šioje apžvalgoje paminėsime pagrindinius MagiCAD Electrical įrankius ir funkcionalumą, kurie padės ne tik užtikrinti lengvesnį, greitesnį ir kokybiškesnį projektuotojų darbą, tačiau ir praplėsti projektavimo galimybes įgyvendinant BIM projektus.

 

MagiCAD Electrical for Revit – Pridėtinė vertė projektuotojui

 

Projektinis failas (angl. Dataset)

 

Visa informacija saugoma vienoje vietoje. Projektinį failą visada galima papildyti ar paredaguoti, dėl to visa reikiama informacija keliauja iš projekto į projektą, jos nereikia kaskart kurti iš naujo. Sukurtu projektiniu failu gali naudotis visi įmonės projektuotojai, dėl to atliekami projektai bus standartizuoti. Patogi projekto struktūra leidžia greitai įkelti reikiamą įrangą iš sąrašo.

 

Įrangos pasirinkimas iš duomenų bazės

 

Įrangą galite pasirinkti iš nuolat atnaujinamos duomenų bazės, kurioje galima aptikti ne tik įvairių gamintojų įrangą, tačiau ir šabloninius įrangos modelius, kuriuos visada galima panaudoti savo poreikiams.

 

 

2D simbolių bibliotekos

 

Platus 2D simbolių pasirinkimas ir greitas 2D simbolio priskyrimas pasirinktai įrangai. Simbolių atnaujinimas. Naujų 2D simbolių kūrimas ir simbolių bibliotekos papildymas. Simbolių grupės užtikrinančios patogią bibliotekos struktūrą. Yra galimybė pasirinkti fiksuoto dydžio simbolį, jog simbolis išliktų pastovus keičiantis masteliui. Išlaikomas teisingas įrangos ir simbolio atvaizdavimo detalumas skirtinguose lygiuose: Coarse, Medium ir Fine.

 

 

Įrangos apsirašymas

 

Visa pagrindinė informacija aprašoma pagrindiniame įrangos lange. Čia galima nurodyti gamintoją, IP klasę, technines įrangos charakteristikas, montavimo būdą ar montavimo aukštį pagal nutylėjimą, priskirti 2D simbolį, panaudoti papildomus parametrus papildomai informacijai įvesti ir kt.

 

 

Elektros paskirstymo skydai

 

Susikurti ir apsirašyti galima įvairių išmatavimų skydus. Skydo modelio gabaritai automatiškai sukuriamai atsižvelgiant į užduotus išmatavimus.

 

 

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų