Programinės įrangos mokymai. Kaip išsirinkti?

Mokymai Aistė Kirjazovaitė
09 kov 2021

Kaip išsirinkti programinės įrangos mokymus | Infoera.lt

Neretai išsirinkti programinės įrangos mokymus tampa iššūkiu. Kyla aibė klausimų, susijusių su biudžetu, formatu, mokymų lygiu ir ar šie kursai iš tiesų yra tai, ko ieškote.

Šiame blogo įraše pasidalinsime patarimais, kaip pasirinkti tinkamą mokymų formatą, norintiems tobulėti dirbant su projektavimo, modeliavimo, sėkmingo projektų valdymo ir vizualaus pateikimo programine įranga.

 

Pradedantiesiems ir naujiems programinės įrangos naudotojams

 

Jeigu esate pradedantysis ar naujas programinės įrangos naudotojas ir norite įgauti programinės įrangos pagrindus, patariame mokytis atvirose mokymų grupėse.

Atviros mokymų grupės – tai kiekvieną mėnesį vykstantys populiariausių programinių įrangų mokymai, kuriuose gali dalyvauti nuo 3 iki 6 asmenų. Tokiu būdu užtikrinamas atidus dėmesys kiekvienam mokymų dalyviui ir atsakomi visi kylantys klausimai.
Mokymus veda patyrę programinės įrangos specialistai, o programos sudarytos remiantis klientų poreikiais, ilgamete patirtimi bei geriausiomis praktikomis.

Taigi, pabaigusieji šį kursą geba pradėti dirbti savarankiškai su pasirinkta programine įranga.

 

Tobulinantiems žinias, bei norintiems išmokti dirbti efektyviau

 

Norintiems patobulinti savo žinias ir efektyvinti savo darbą siūlome rinktis iš dviejų variantų – individualūs mokymai arba mokymai atvirose mokymų grupėse. Renkantis labai svarbu atsižvelgti į programinės įrangos žinių lygį bei norimą rezultatą.

Individualios (-ių) konsultacijos (-ų) su programinės įrangos specialistu metu ne tik apžvelgsite dominančias temas, bet ir galėsite aptarti konkrečius projektus, iššūkius su kuriais susiduriate.

Jei aktualių temų sąrašas yra ilgesnis ir jos yra mokymų grupės programoje – patartume jungtis prie renkamos atviros mokymų grupės.

 

Kursai kolektyvui/ keliems asmenims

 

Dažnai kyla poreikis surengti mokymus kolektyvui ar keliems asmenims, kurių programinės įrangos žinių lygis skiriasi arba apima kelias skirtingas programas.

Specializuoti mokymai visapusiškai pritaikomi prie kliento poreikių. Prireikus nustatyti žinių lygį, parengiamas ir specialus  žinių lygio nustatymo testas. Pasitelkus šį testą yra išgryninamos kiekvieno komandos nario stipriosios ir silpnosios programinės įrangos žinių pusės. Taip tiksliai identifikuojamos ir reikiamos mokymų temos.

Pagal tai yra sudaromas individualizuotas mokymų planas su specializuota mokymų programa būtent šiai komandai. Planas gali būti sudarytas iš grupinių, individualių ar vien tik tos įmonės komandai skirtų specializuotų mokymų formatų. Jei yra organizuojami tik specializuoti mokymai, jų tvarkaraštis ir kiti organizaciniai klausimai yra derinami individualiai.


Turite klausimų? Susisiekite su mokymų centro vadove Aiste Kirjazovaite, el. paštu: mokymai@infoera.lt arba tel.: +370 699 05000

Susisiekti