LENGVAS BŪDAS „MESTI“ PROBLEMĄ: STAČIAKAMPIO ORTAKIO AŠINĖ LINIJA

Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Šildymas ir vėdinimas Vytautas Puras
07 bir 2018

Pastato vidaus inžinerinių sistemų projektuotojai susiduria su problemomis, kurios dažnai gali būti išsprendžiamos labai paprastais būdais, kartais vos kelių klavišų paspaudimu. Pastebėję poreikį, šį įrašą skirsime būtent projektuotojams, dirbantiems su Revit programine įranga. Įraše aprašytas problemos sprendimas būdas bus aktualus ir MagiCAD for Revit vartotojams.

Šį kartą aptarsime vėdinimo sistemų nustatymus, o jei konkrečiau –  kaip greitai paslėpti stačiakampio ortakio ašinę liniją aukštų planuose. Projektuodami turbūt pastebėjote, jog tiek stačiakampiai, tiek apvalūs ortakiai atvaizduojami su ašinėmis linijomis (žiūrėti nuotrauką apačioje).

 

 

Toks atvaizdavimas gali klaidinti ir įnešti painiavos projektavimo metu. Tam, kad išvengtume nesusipratimų, stačiakampiams ortakiams galima „išjungti“ ašinę liniją. Norėdami tai padaryti, tiesiog pakeiskite atvaizdavimo stilių lentelėje Graphic Display Options į Hidden Line.

 

 

 

Dabar ortakiai atvaizduojami skirtingai, dėl to projekto informacija tampa aiški ir suprantama (žiūrėti nuotrauką apačioje).

 

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų