Kas naujo Lumion 12.3?

Architektūra Interjero dizainas Įrangos atnaujinimai Įrankiai ir funkcijos Vizualizacijos Diana Žmėjauskaitė
02 kov 2022

Naudodami Lumion galite lengvai pridėti akį traukiančių detalių ir kvapą gniaužiančios atmosferos savo atvaizduose, kurių kūrimas, kitomis programinėmis įrangomis, galėtų užtrukti valandų valandas.

Dabar Lumion 12.3 žengia dar vieną žingsnį į priekį: detalės, dėl kurių dizainas atrodo gyvas, kurios panardina jūsų klientus ir kolegas į patirtį, kurią jie gali pajusti ir prisiminti.

Naujienos*:

  • Laisvai importuojami sukurti transportų valstybiniai numeriai. Su vienu mygtuko paspaudimu, savo vizualizacijai suteiksite realios vietos pojūtį;

 

 

  • 110 nauji animuoti augalai*. Anksčiau statiški 3D objektai dabar juda ir suteikia gyvybės Jūsų kontekstui. Papildyta 41 naujais gamtos objektais: detali žolė, gėlės ir kiti augalais, pagyvinantys kraštovaizdį.

 

 

  • Naujas tūrinis omni apšvietimo efektas. Jūsų vizualizacijoms suteikiantis šiltumo ir jaukumo efektą;

 

 

  • Importuokite savo sukurtas tekstūras*. Galimybė jūsų projekto paviršiams atrodyti unikaliau ir kūrybišgiau. Medžiagas lengvai uždėsite ir galėsite koreguoti.

 

 

*Prieinama tik Lumion Professional programinės įrangos vartotojams

Vartotojai turintys senas (Pro 11, 11, Pro 10, 10 ir kt.) Lumion versijas, galite atsinaujinti jau dabar!


Atsinaujinimo klausimais kreipkites į architektę – programinės įrangos specialistę – Dianą Žmėjauskaitę, el.p. diana@infoera.lt, tel.nr. +370 690 28190

Susiję produktai

Daugiau produktų