NAUJA CGS LABS AUTOSIGN 2022.2 VERSIJA

Infrastruktūra Įrangos atnaujinimai Kelių ir transporto inžinerija Andrius Baranauskas
12 kov 2022

Šį kartą kartu su programinės įrangos gamintoju CGS Labs (Slovėnija) pristatome automatizuoto kelių ženklinimo įrankio Autosign naujienas, pasirodžiusias su CGS Labs Solutions 2022.2 atnaujinimais. Transporto bei infrastruktūros srityse lyderiaujanti CGS Labs  programinės įrangos gamintoja išleido atnaujintą CGS Labs Autosign 2022.2 versiją.

Svarbiausios šios versijos naujovės – galimybė keisti 3D ženklų tekstą ir papildyta ženklų biblioteka, pritaikyta Lietuvos rinkai.  Taigi, apžvelkime patobulinimus ir naujas galimybes plačiau.


Kas naujo Autosign 2022.2?

  • Galimybė koreguoti 3D ženklų tekstą. Nuo šiol du kartus spragtelėję ant teksto galėsite jį pakeistį į kokį norite. Taip gausite naują Jums tinkamą kelio eismo ženklą. Labai patogus, praktiškas naujas funkcionalumas, leis projektuotojams taupyti laiką ir atvers naujas galimybes.

Šio naujo funkcionalumo video: https://www.youtube.com/watch?v=tyzq6RVr2vA

 

 


  • Parkavimo vietų kūrimas kreivėse. Nuo šiol parkavimo vietas galima kurti ir kreivėse. Pasirinkus komandą parking lots rasite du galimus parkavimo aikštelių kūrimo pasirinkimus – tiesia linija ir kreive. Pasirinkus opciją curved line pirmiausia pažymime parkavimo pradžios ir po to pabaigos tašką, tuomet su pele nurodome koks bus išlinkimas ir projektuojame automobilių stovėjimo aikšteles.

Plačiau: https://www.youtube.com/watch?v=426d-SXrnok

 

 


  • Papildyti Lietuvos rinkai pritaikyti kelio eismo ženklai ir kitas ženklinimas. Kartu su naująja 2022.2 versija atsiranda ir papildoma kelių eismo ženklų grupė papildomos lentelės .  Iš viso pridėti nauji 156 kelio eismo ženklai.  Taip pat pridėtas papildomas horizontalus ženklinimas, skaičiai, raidės, nukreipiamosios gairės ir kt.

 

 

 

 

 

Kiti patobulinimai

  • Nuo šiol koreguojant 3D ženklo su pamatu dydžio parametrus, pats pamatus išlieka nepakitęs.
  • Nuo šiol vienas kelio eismo ženklas su keliomis atramomis turės ir atskirus kiekvienos atramos pamatėlius.
  • Didesnis pasirinkimas horizontalaus ženklinimo linijų.

Atsinaujinimo klausimais kreipkites į – Andrių Baranauską, el.p. andrius.b@infoera.lt, tel.nr. +370 640 50 880

Susiję produktai

Daugiau produktų