Bluebeam Revu: Duomenų eksportas iš brėžinio į Excel

Architektūra Brėžiniai Infrastruktūra Įrankiai ir funkcijos Lauko inžinerinės sistemos Pastato vidaus inžinerinės sistemos PDF redaktorius Savivaldybės Statinių konstrukcijos Statyba Monika Stelmokė
20 geg 2019

Jau puikiai žinote, kad išmaniu PDF redaktoriumi Bluebeam Revu galima skaičiuoti kiekius iš PDF dokumentų. Apie tai rašėme keliuose ankstesniuose tinklaraščio įrašuose. Tačiau šiandien išmokysime, kaip duomenis „išimti“ iš Bluebeam Revu ir panaudoti tekstiniu formatu.

Bluebeam Revu naudotojai, turintys bet kurios versijos Bluebeam Revu licencijas, gali suskaičiuotus kiekius ar kitus atliktus veiksmus (žymų informaciją) eksportuoti pasirinktais formatais – tekstiniu failu, Excel dokumentu arba PDF failu. Žemiau pateikiame vaizdo įrašą, kuriame demonstruojame, kaip gauti kiekių ataskaitą Excel formatu su pasirinktais duomenimis.

 

 

Išbandykite Bluebeam Revu 30 dienų nemokamai, o vėliau naudokite kaip itin patogią PDF failų skaityklę. Bandomąją versiją galite atsisiųsti iš čia.


Turite klausimų? Susisiekite su Architekte – BIM koordinatore Monika Stelmoke, el. paštu: monika@infoera.lt arba tel.: +370 685 66 312

Susisiekti