Autodesk Construction Cloud mobiliuosiuose įrenginiuose

BIM Darbo eigos optimizavimas Infrastruktūra Lauko inžinerinės sistemos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Statinių konstrukcijos Statyba Imantas Maciukevičius
13 lie 2022

Autodesk Construction Cloud – tai vieninga sistema, kuri leidžia efektyviai ir patogiai planuoti statybos projekto eigą, statybos ir pastatų eksploatavimą bei greitai ir saugiai reaguoti į kylančius iššūkius.

Dirbant statybų aikštelėje, labai svarbu turėti galimybę patogiai užfiksuoti konstrukcijų defektus, saugumo pažeidimus, įrangą ir įvairius kitus dalykus, kurie yra matomi tik esant statybų vietoje. Visa tai patogiai ir greitai galima įvykdyti su PlanGrid Build aplikacija telefonams ir planšetėmis, kuri yra Autodesk Construction Cloud dalis. Naudojant šią aplikaciją, pastebėtas problemines vietas galima pažymėti 3D modelyje, nurodant pastabas, kas ir kada užfiksavo problemą bei, priskiriant atsakingą specialistą, nurodyti kas atsakingas už problemos išsprendimą. Visi atlikti pakeitimai ar užfiksavimai akimirksniu atsiranda Construction Cloud‘e, todėl visi, kurie yra susiję projekto įgyvendinimu, gali matyti visą naujausią informaciją ir dokumentus.

Naudojant PlanGrid Build aplikaciją, galima padaryti defektacinių vietų nuotraukas (kurios bus laikomos vienoje vietoje) ir tokiu būdu žymėti defektacijas brėžinyje. Surinkus visą kritinę informaciją galima kurti RFI.

 

 

Naudojant PlanGrid Biuld aplikaciją, darbų patikrinimus, pagal paruoštus sąrašus ir procedūras, galima atlikti naudojantis telefonu arba planšete. Tai ne tik patogu, bet ir sutaupo laiko, nes visa projekto medžiaga ir dokumentacija iš karto pasiekia atsakingu asmenis jiems net neatvykus į statybų aikštelę. Visa projekto medžiaga pasiekiama net ir be interneto ryšio, o tai reiškia, jog viskas, kas buvo užfiksuota, automatiškai nukeliaus į projektą, kai tik bus ryšys.

 

 

Pasinaudojant PlanGrid Biuld galima peržiūrėti ne tik projekto modelius ir brėžinius, bet ir 3D modelius. Atsidarius brėžinį, jame galima sužymėti defektacijas, kontrolinius taškus bei prisegti užfiksuotas nuotraukas ir visa tai perduoti kitiems asmenims vos keliais paspaudimais.

 


Turite klausimų? Susisiekite su Cloud sprendimų specialistu Imantu Maciukevičiumi, el. paštu: imantas@infoera.lt arba tel.: +370 690 28 667

Susisiekti