AutoCAD 2023 versijos naujovės

Architektūra Įrankiai ir funkcijos Projektavimas Statyba Andrius Baranauskas
28 bal 2022

Šiame blogo įraše norime Jums pristatyti ką tik pasirodžiusias AutoCAD 2023 versijos naujoves. Ši programinė įranga yra viena universaliausių projektavimo programų, kuria pasitiki ir naudoja milijonai vartotojų visame pasaulyje.

Įsigiję AutoCAD 2023 versiją, tuo pačiu gaunate 7 specializuotus bei atnaujintus įrankius: AutoCAD Mechanical, AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Map 3D, AutoCAD MEP, AutoCAD Plant 3D ir AutoCAD Raster Design, kurie leis jums dirbti efektyviau, greičiau bei išmaniau. Šie atnaujinti moduliai padidins projektuotojų darbo našumą ir efektyvumą įgyvendinant pastatų architektūrinius, inžinerinių ir elektros sistemų, mechanikos ir pramoninių vamzdynų projektus.


Taigi, dabar detaliau apžvelgsime kokias naujoves ir patobulinimus atnešė naujoji AutoCAD 2023 versija. 👇

Programinės įrangos gamintojai Autodesk, kurdami naująją versiją daugiausia dėmesio skyrė funkcijų automatizavimui – taip efektyviai padidinant darbo našumą, bendradarbiavimo tarp suinteresuotų projekto šalių įrankiams bei darbo su PDF dokumentais funkcionalumo atnaujinimams.


Markup Import ir Markup Assist funkcijos.

Nuo šiol, bendradarbiauti su kolegomis, palikti komentarus ar atsiliepimus galėsite daug greičiau nei bet kada anksčiau. Galėsite importuoti PDF failus su komentarais tiesiai į AutoCAD, padaryti nuotrauką atspausdinto brėžinio lapo naudojant AutoCAD mobile app programėlę ir importuoti tai į savo brėžinį, pridedant atsiliepimus.  Taip bendradarbiavimas taps daug efektyvesnis ir darbo procesai sklandesni.

Daugiau informacijos galite rasti šiame video įraše:

 


My Insights funkcija.

Tai viena įdomiausių naujų funkcijų, padėsiančių Jums optimizuoti projektavimo darbo veiklą. Dirbant su programa ir atliekant tam tikras funkcijas, dešiniajame apatiniame kampe galėsite matyti iššokantį langą, kuriame bus pateikiamos rekomendacijos Jums – kaip dar greičiau atlikti veiksmus, automatizuoti kai kurias besikartojančias užduotis arba atlikti naujus pakeitimus. Iššokantis langas pateiks informaciją realiu laiku.

 

 

Daugiau informacijos galite rasti šiame video įraše:

 


AutoCAD web APIs funkcionalumas.

Nuo šiol AutoCAD LISP API funkcionalumas galimas ir AutoCAD web programėlėje. Nesvarbu kur esate, kelyje, namuose ar ofise, nuo šiol galėsite automatizuoti tam tikras funkcijas naudojant LISP API tiesiog AutoCAD web app.

 

 

Daugiau informacijos galite rasti šiame video įraše:

 


Patobulintas Sheet Set manager funkcionalumas.

Nuo šiol lapų rinkinius galėsite atidaryti daug greičiau. Naudojant Autodesk Docs, dokumentus atidaryti ir keistis su komandos nariais galėsite žymiai efektyviau.


Count funkcionalumo patobulinimas.

Naudodamiesi naujausia AutoCAD 2023 versija, dabar galėsite automatizuoti blokų ir objektų skaičiavimą pasirinktoje vietoje arba visame brėžinyje, identifikuojant klaidas ir peržiūrint suskaičiuotus objektus.

 

 


Norite išbandyti gyvai naujas funkcijas?

Vartotojai turintys aktyvią programos nuomą, prisijungę prie paskyros, jau gali parsisiųsti naujausią versiją: https:manage/autodesk.com.

Jei neturite programos, yra galimybė išbandyti 30 dienų bandomąją licenciją: https://www.autodesk.com/products/autocad/free-trial


Kyla klausimų? Susisiekite su Programinės įrangos specialistu Andriumi Baranausku tel. 8 640 50 880 arba el. paštu: andrius.b@infoera.lt.

Susiję produktai

Daugiau produktų