Kas naujo AutoCAD 2020?

Architektūra Infrastruktūra Įrangos atnaujinimai Lauko inžinerinės sistemos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Savivaldybės Statinių konstrukcijos Statyba Andrius Baranauskas
27 kov 2019

AutoCAD 2020 versija jau oficialiai išleista. Ne paslaptis, jog darbas su AutoCAD programine įranga tampa vis mobilesnis – nebesate pririšti prie konkrečios darbo vietos, nes dirbti galite naršyklėje arba mobiliojoje programėlėje. O kokie patobulinimai ir atnaujinimai pasirodė kartu su AutoCAD 2020 apžvelgsime šiame įraše.

Pradžioje norėtume trumpai priminti, jog AutoCAD programinė įranga yra įsigyjama kartu su specializuotais įrankiais: Architecture, Mechanical, Electrical, MAP 3D, MEP, Raster Design ir Plant 3D.

 

 

Taip pat, jei dar neišbandėte, kviečiame pasinaudoti AutoCAD teikiamomis galimybėmis dirbti nuotoliniu būdu taip pat efektyviai kaip ir darbo vietoje:

AutoCAD Web App –  AutoCAD® šeimos produktas, kuris suteikia galimybę dirbti naršyklėje. Prisijungę prie interneto (web.autocad.com) Jūs galėsite pasiekti įkeltus projektus ir brėžinius, tad darbo vieta tampa nebesvarbi. Galite vykti į objektus ir realiu laiku redaguoti norimus dokumentus – jūsų darbas tampa dar efektyvesnis ir mobilesnis.

AutoCAD mobilioji programėlė – palengvina darbą dirbantiems statybos ar kituose objektuose. Tradicinės AutoCAD® programos pagrindu sukurta programėlė yra pritaikyta mobiliesiems įrenginiams, padeda naudotis dalimi AutoCAD® funkcijų telefone ar kitame mobiliajame įrenginyje. Turėti kompiuterį su savimi, tampa nebe taip svarbu, nes atsiranda galimybė savo naujausius projektus pasiekti būnant bet kur. Projektai išsaugoti debesyje (angl. Clous) bus pasiekiame kad ir kur bebūtumėte.

 

 

AutoCAD 2020 funkcionalumo naujovės

 

  • Patogesnis ir efektyvesnis blokų įterpimas. Nuo šiol blokus galite pasirinkti iš dažniausiai naudojamų sąrašo arba iš tam tikrų galerijų su vaizdinėmis piktogramomis

 

 

  • Greitesnis matmenų dėjimo įrankis – sudėkite matmenis tiesiog užvesdami kompiuterio pelę virš objekto arba tarp tam tikrų brėžinyje esančių elementų.
  • Patobulintas .dwg brėžinių palyginimas – palyginkite dvi versijas .dwg arba xref neuždarant AutoCAD darbinės aplinkos. Labai paprasta identifikuoti grafinius skirtumas ir importuoti norimus pakeitimus į dabartinį Jūsų brėžinį.
  • Purge funkcijos patobulinimas – vienu metu pašalinkite kelis nereikalingus objektus lengvai pasirinkdami ir peržiūrėdami juos. Raskite nenaudojamus elementus efektyviam brėžinio valymo valdymui.
  • Nuo šiol brėžinio saugojimas užima mažiau laiko. Taip pat pagreitintas AutoCAD instaliavimo laikas, tad AutoCAD įrašymas į SSD diską užima dvigubai mažiau laiko.
  • Nuo šiol .dwg failus galėsite atidaryti tiesiai iš debesų saugyklų, tokiu kaip: Microsoft OneDrive, Box ar Dropbox.

 

 

Trumpą AutoCAD 2020 apžvalgą galite pamatyti čia.


Turite klausimų? Susisiekite su programinės įrangos specialistu Andriumi Baranausku, el. paštu: andrius.b@infoera.lt arba tel.: +370 640 50 880

Susisiekti