Pristatytas MagiCAD Schematics modulis

Elektrotechnika Įrangos atnaujinimai Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Šildymas ir vėdinimas Vandentiekis ir nuotekos Vytautas Puras
19 spa 2017

Šių metų spalį kartu su MagiCAD 2018 UR-1 atnaujinimais programinės įrangos gamintojas MagiCAD Group pristatė ir naują MagiCAD modulį – MagiCAD Schematics. Šis modulis skirtas technologinių, funkcinių, principinių schemų kūrimui sinchronizuojant jas su projekto modeliu.

MagiCAD Schematics skirtas AutoCAD® ir Revit® platformoms, jis keičia anksčiau buvusį MagiCAD System Designer modulį.

 

MagiCAD Schematics for Revit

 

MagiCAD Schematics for Revit – „tai pirmasis programinės įrangos sprendimas, skirtas sinchronizacijai su Revit® programa kuriamais modeliais“, nurodo gamintojas.

Vienas privalumų, kuriuos suteikia naujasis modulis – galimybė efektyviai taupyti projektavimo laiką bei pagreitinti įprastą projekto pristatymo trukmę. MagiCAD Schematics for Revit modulio dėka galima projektuoti schemas, o jose esančius simbolius susieti su projekto modelyje esančiais įrenginiais, sinchronizuoti ir atnaujinti parametrų informaciją tarp jų. Ši sinchronizacija tarp schemų ir modelio užtikrina, jog informacija visada bus tiksli ir nuolat atnaujinama viso projekto metu. Duomenys gali būti atnaujinami tiek iš schemų į modelį, tiek atvirkščiai.

Projektuoti schemas išties paprasta. Simbolius, kuriems galite priskirti parametrų reikšmes pagal nutylėjimą, išsaugokite projekto faile (angl. dataset). Šios reikšmės bus įtrauktos į simbolio šeimyną, įkėlus jį į schemą. Projektuotojui suteikta galimybė susikurti reikiamas naujas simbolių grupes, o naudodami specialią simbolių įkėlimo juostą, juos įkelti į schemas galėsite greitai ir patogiai.

 

 

MagiCAD Schematics for AutoCAD

 

MagiCAD Schematics for AutoCAD modulyje yra didelis specialių įrankių pasirinkimas schemoms projektuoti, plačios simbolių bibliotekos. Taip pat šis modulis pasižymi greitu naujų simbolių kūrimu. Schemų simbolius galima susieti su projekto modelyje esančiais įrenginiais, sinchronizuoti ir atnaujinti parametrų informaciją tarp jų. MagiCAD Schematics schemos gali būti sinchronizuojamos su MagiCAD Ventilation ir MagiCAD Piping projektų modeliais.

 

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų