Pasirodė V-Ray Next for SketchUp atnaujinimai

Apšvietimas Architektūra Interjero dizainas Įrankiai ir funkcijos Medžiagos ir tekstūros Vizualizacijos Monika Stelmokė
21 vas 2020

Šią savaitę pasirodė V-Ray Next for SketchUp 2 atnaujinimas, kuris suderintas ir su naująja SketchUp PRO 2020 versija. Tačiau tai dar ne visos naujienos, šioje versijoje atsirado naujos ir optimizuotos jau esamos funkcijos, padedančios patogiau ir paprasčiau kurti aukštos kokybės vizualizacijas.

 

 

V-Ray Next for SketchUp 2 atnaujinimai

 

  • RTX palaikymas – tai galimybė padidinti V-Ray GPU rodiklius, pasitelkus NVIDIA RTX technologiją.
  • Proxies with materials – supaprastintas medžiagų valdymas.
  • Spalvų asistentas – pasirinkite norimos spalvos atspalvį, sodrumą ir vertės pokytį, naudojant spalvų asistento (angl. Color assistant) naują įskiepį spalvoms parinkti (angl. Color Picker).
  • Patobulintos medžiagos – optimizuotas esminės scenų spalvinimo medžiagų struktūros. Dabar papildomi parametrai medžiagoms gali būti pridėtos arba pašalintos greičiau pasiekiamu būdu.
  • Vienas instaliavimas – su V-Ray atnaujinimu visų V-Ray paketo komponentų instaliavimas atliekamas vienu metu (pačios V-Ray programos, licencijų serverio, SWARM ir vizualizavimo debesyje priedas).
  • Spalvų temos – nauja Ryški (angl. Bright) spalvų tema jau pasiekiama V-Ray naudotojo sąsajoje.
  • Dalinis scenos eksportas (angl. Partial scene export) – dabar yra galimybė eksportuoti scenos dalį kaip .vrscene failą su nustatytomis medžiagomis, šviesomis ir kitais V-Ray objektais.
  • VRscans medžiagų patobulinimai – naudojant šias aukštos kokybės medžiagas nebereikė naudoti UV mapping funkcijos.

Svarbu! Šis atnaujinimas yra nemokamas V-Ray NEXT for SketchUp versijos klientams, turintiems nuolatinę licenciją ar nuomą.

 


Turite klausimų? Susisiekite su architekte – programinės įrangos specialiste Diana Žmėjauskaite, el.paštu: diana@infoera.lt arba tel.:+370 690 28190

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų