Bluebeam Revu – PDF paremtas bendradarbiavimas

Architektūra Brėžiniai Gamyba Infrastruktūra Lauko inžinerinės sistemos Pastato vidaus inžinerinės sistemos PDF redaktorius Savivaldybės Statinių konstrukcijos Statyba Technologinės inžinerinės sistemos Monika Stelmokė
07 bir 2017

Bluebeam Revu – PDF paremtas bendradarbiavimas

 

UAB InfoEra tapo išskirtinės programos Bluebeam Revu partnere Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šia programa pasaulyje naudojasi jau daugiau nei 1 mln. klientų.

 

Taupantis laiką sprendimas statybos proceso dalyviams

 

BlueBeam Revu statybos proceso dalyviams padeda spręsti kylančius iššūkius realiuoju laiku ir dirbant viename PDF formato faile, tvarkyti tiek įprastus, tiek skanuotus  ar konvertuotus į PDF dokumentus ar brėžinius. Šis produktas  palengvina darbą bei komunikaciją tarp įvairių sričių atstovų, nes dirbama vienu ir daugumai gerai pažįstamu PDF formatu.

Bluebeam Revu veikia kaip PDF skaitytuvas ir spausdintuvas su papildomomis funkcijomis, kurios leidžia paprastai redaguoti PDF failus, juos palyginti tarpusavyje, sudėti žymėjimus, išnašas, kurti pastabas bei savo žymėjimo elementus, juos išsaugoti ir grupuoti. „Bluebeam Revu“ greitai apdoroja ir didelius PDF failus. Taip pat geba greitai kurti ir koreguoti dokumentų knygas.

 

360-degree-photos

 

Korekcijos realiuoju laiku ir failų palyginimas

 

Kalbant apie kitas naudingas funkcijas, su Bluebeam Revu realiu laiku galima daryti pakeitimus brėžiniuose, matuoti atstumus ir plotus. Taip pat programa geba palyginti failus prieš ir po pakeitimo, importuoti AutoCAD ar kita programa sukurtus vektorinius elementus. Visi sukurti elementai grupuojami sluoksniais ir gali būti redaguojami bet kuriuo metu, bet kurioje pasaulio vietoje. Bluebeam Revu projektuotojų komandoms siūlo tiesioginį bendradarbiavimą programa vienu metu bei neriboto kiekio failų talpinimą debesyje.

Bluebeam Revu veikia ir planšetiniuose kompiuteriuose, palaikančiuose Windows arba IOS operacines sistemas. 2018-aisiais metais planuojma išleisti versiją ir Android įrenginiams.

 

 

Dynamic-Fill

 

Kodėl rinktis Bluebeam Revu?

 

  • Mažiau klaidų projektavimo, duomenų derinimo, statybos bei tvirtinimo procesuose, operatyvus ir aiškus problemų sprendimas.
  • Greitesnis projektavimo procesas – greitesnė investicijos grąža.
  • Individualaus profilio kūrimas – galimybė susikurti vartotojo sąsajos dizainą, išsaugant dažniausiai naudojamas funkcijas patogioje vietoje.
  • Intuityvus ir patogus duomenų struktūrizavimas, leidžiantis greitai ir efektyviai pasiekti reikiamus duomenis.
  • Išmani bendradarbiavimo platforma, įtraukianti visus proceso dalyvius į sklandų projekto vykdymą.

Statybų procese svarbiausia yra sprendiniai ir sklandus jų įgyvendinimas. Bluebeam Revu – tai programa, kuria paprasta ir naudinga naudotis ne tik projektuotojams, bet ir kitiems proceso dalyviams, neturintiems darbo programine įranga patirties. Tai galimybė priartėti prie BIM proceso lygmens naudojant PDF formatą.

 

Bluebeam Revu versijos

 

Yra trys Windows operacinei sistemai skirtos Bluebeam Revu versijos: Standart, Cad ir Extreme.  Susisiekite ir padėsime išrinkti Jums tinkamiausią variantą. Išbandyti pilną Bluebeam versiją nemokamai (galioja 30 dienų) galima atidarius nuorodą: Bandomoji versija

 


Turite klausimų? Susisiekite su Architekte – BIM koordinatore Monika Stelmoke, el. paštu: monika@infoera.lt arba tel.: +370 685 66 312

Susisiekti