V-Ray for Revit 3.6 – greitos ir kokybiškos vizualizacijos

Architektūra Įrangos atnaujinimai Įrankiai ir funkcijos Medžiagos ir tekstūros Vizualizacijos Monika Stelmokė
05 kov 2018

V-Ray for Revit siūlo kurti kokybiškas vizualizacijas modeliuojant Revit programa. Vasario mėnesį Chaos Group išleido naują

V-ray for Revit 3.6 versiją. Naudotojai, turintys V-Ray for Revit licenziją, gali ją nemokamai atsinaujinti. V-Ray for Revit veikia kaip priedas prie Revit programos, vizualizacijos kuriamos atskirame lange, daug greičiau ir kokybiškiau nei vidiniame Revit renderinimo įrankyje. Taip pat V-Ray for Revit atpažįsta Revit programoje sukurtas medžiagas.

Norint gauti patrauklesnį vaizdą, medžiagų redagavimo lange Revit medžiagas galima pakeisti kokybiškomis VRmats arba skenuotomis, fotorealistiškomis VRscans medžiagomis. V-Ray for Revit, pasitelkus Interactive rendering vizualizavimo realiu laiku funkciją, pakeistos medžiagos, apšvietimas ar scenos rakursasiš karto atvaizduojamas vizualizacijoje.

 V-Ray for Revit 3.6 veikia su pilnomis Revit 2015, 2016, 2017, 2018 versijomis (Revit LT nepalaiko papildinių).  V-Ray licenzijos yra nuolatinės – įsigyjamos visam laikui. Licenzija yra tinklinė, todėl ja galima dalintis ir naudoti keliuose įrenginiuose, bet tik viename tuo pačiu metu.

 

Vray for revit 3.6

 

V-Ray for Revit 3.6 naujienos

 

  • Projekto medžiagas dabar galima filtruoti, atskiriant nuoroda (ang. Link Revit) įkeltų modelių medžiagas.
  • V-Ray nustatymais nuo šiol galima dalintis. Susikūrus savo nustatymus vizualizacijai, išsisaugoti kaip failą ir naudoti tolimesniuose projektuose bei dalintis su kolegomis.
  • Realistiškas žolės ir kailio tekstūrų atkūrimas vizualizacijoje, su galimybe keisti medžiagos tankumą, žolės/kailio ilgį.
  • Naujos priemonės aplinkos vizualizavimui – galima atskirai vizualizuoti modelio pagrindą (foną), kaip atskirą sluoksnį, taip pat ir interaktyviuoju režimu (angl. Infinite ground plane).
  • Galimybė dalintis vizualizacija tiesiai iš Frame buffer lango el. paštu, socialiniais tinklais ir kitais būdais.Atnaujintas vartotojo sąsajos vaizdas, patogesnis funkcijų išdėstymas;1,5 karto greitesnis vizualizavimo procesas (išbandyta Chaos Group komandos – buvo paimtos skirtingos scenos su skirtingais nustatymais, vizualizuojamos ankstesne ir naujausia V-Ray for Revit versija, fiksuojamas vizualizavimo laikas ir išvestas vidurkis). Hibridinis vizualizavimas, naudojant CPU ir GPU resursus. Didesnis medžiagų, kuriamų pagal spalvą, funkcionalumas. Taip pat, ištaisyta klaida, trukdžiusi sklandžiai veikti V-Ray istorijos langui Revit 2018.2 versijoje.

 Daugiau apie V-Ray for Revit 3.6 galimybes pasakoja Chaos Group atstovė Ana webinare, vykusiame vasario 27 dieną. Vebinaro įrašą galite rasti čia.


Turite klausimų? Susisiekite su architekte – programinės įrangos specialiste Diana Žmėjauskaite, el.paštu: diana@infoera.lt arba tel.:+370 690 28190

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų