MagiCAD for Revit - greitas TP pateikimas paslepiant gamintojų informaciją

Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Statyba Vytautas Puras
05 rug 2019

Projektuodami MagiCAD programine įranga galite atlikti tiek techninius projektus, tiek darbo projektus. Su darbo projektais labai paprasta. Projektuojate detalizuodami techninio projekto sprendinius, pagal kuriuos ir bus atliekami statinio inžinerinių sistemų diegimo ir montavimo darbai. Šiame etape nurodomi konkretūs gamintojai, įranga ir t.t. O kaip su techniniu projektu? Juk ir šiame etape projektuojant MagiCAD, iš duomenų bazės pasirenkama konkrečių gamintojų įranga, nors to ir reikėtų vengti. Ar galima šią informaciją vėliau tiesiog pašalinti ir pateikti techninį projektą to nenurodant?

Trumpai tariant – taip, tą padaryti gali kiekvienas inžinierius-projektuotojas. Svarbesnis klausimas turbūt yra – kaip? O būtent tam,  su gamintojais susijusios informacijos pašalinimui, yra skirtas įrankis Clean-Up and Deliver.

Taigi, norėdami atiduoti švarų TP modelį, nuspauskite Clean-Up and Deliver. Tuomet atsivėrusiame lange turėtumėte pasirinkti reikiamus nustatymus.

 

 

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į Manufacturer data nustatymus, kurie būtent ir padės pašalinti reikiamą gamintojų informaciją.

 

 

Štai kaip atrodo informacija matoma TP modelyje, ir identiška informacija sutvarkytame TP modelyje. Pašalinama ne tik informacija, tačiau ir įrangos modelių pavadinimai.

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti