MagiCAD Electrical for Revit – kabelių tiesimo sistemų tipai

Elektrotechnika Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Šablonai Vytautas Puras
09 kov 2017

Šiame MagiCAD bloge susipažinsite su kabelių tiesimo sistemomis, kurios automatiškai sukuriamos naujame MagiCAD projekte pasirinkus paruoštą šabloną bei jų sujungimo elementais.

 

MagiCAD Electrical for Revit – kabelių tiesimo sistemų tipai

 

Norime priminti, jog kurdami pirmuosius MagiCAD projektus, verčiau naudokitės jau paruoštais MagiCAD šablonais. Šablonus rasite C:\ProgramData\MagiCAD-RS\2016_r2017\Templates kataloge. Šablonai sukuriami automatiškai įdiegus MagiCAD for Revit, juos taip pat galima atsisiųsti atskirai. Standartinis šablonas – Common-MCREV-2016_11a_r2017.

Sukūrus naują MagiCAD projektą standartinio šablono pagrindu, Cable Trays skiltyje pastebėsite kabelių tiesimo sistemas. Čia rasite kabelių kopėtėles, kabelių lovelius ir panašiai. Kiekviena sistema turi nustatytus sujungimo elementus, kurie daro įtaką ne tik šių sistemų projektavimo ir modeliavimo galimybėms, bet ir sąnaudoms. Šiuos sujungimo elementus galima keisti.

 

kopeteles

 

Kviečiame peržiūrėti vaizdo įrašą, kuriame pamatysite keičiamus kabelių tiesimo sistemų sujungimus ir modeliavimo pokyčius.

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų