Enscape 3.1 atnaujinimas su ilgai lauktomis funkcijomis

Architektūra Interjero dizainas Įrangos atnaujinimai Medžiagos ir tekstūros Vizualizacijos Monika Stelmokė
28 lie 2021

Enscape 3.1 infoera.ltaRealizuokite savo idėjas su Enscape 3.1. Kurkite išskirtinius dizainus su tokiais atnaujinimais, kaip medžiagų biblioteka, medžiagų redaktorius, panoraminių vaizdų kūrimas ir NVDIA DLSS technologijos palaikymas.

 

Medžiagų biblioteka

 

Vienas iš svarbiausių vizualizavimo aspektų yra medžiagiškumas. Naujoje Enscape versijoje rasite medžiagų biblioteką su daugiau nei 200 jau paruoštų naudoti kokybiškų medžiagų. Ateityje biblioteka bus pildoma naujomis medžiagomis. Šiuo metu bibliotekoje galite rasti plytų, medienos faktūrų, metalų ir kitų medžiagų, kurios pagerins vizualizacijos kokybę.

 

Enscape 3.1 infoera.lt

 

Medžiagų redaktorius

 

Su medžiagų biblioteka rasite ir naują medžiagų redaktorių. Su atnaujinimu patobulintos medžiagų importavimo/ eksportavimo funkcijos. Taip pat, koreguokite medžiagas su naujomis funkcijomis, leidžiančiomis sukurti medžiagiškumo gylį ir intensyvumą. Taip pat sukurtas medžiagas su nustatymais galite eksportuoti ir pasidalinti su kolegomis kaip atskirus failu.

 

Enscape programinė įranga infoera.lt

 

Panoraminiai vaizdai

 

Pristatykite savo idėjas kartus su panoraminiais 360 laipsnių vaizdais. Su šia funkcija galėsite pateikti nepriekaištingas prezentacijas ir taip daug vaizdingiau pristatyti savo idėjas klientui naudojantis platesniu modelio atvaizdavimo kampu.

 

Enscape 3.1 infoera.lt

 

NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) palaikymas

 

Naujasis Enscape 3.1 palaiko NVDIA DLSS technologiją (reikia papildomai įjungti šią funkciją). Ši funkcija leis atlikti vaizdus su mažesne skiriamąja geba. Tai padidina kadrų dažnį, tačiau leidžia sukurti ryškius kadrus. Taip vizualizacija ar filmukas sukuriami greičiau, o kokybė tampa geresnė. Taip pat su NVDIA DLSS palaikymu naudokitės dar ryškesniais vaizdais per virtualios realybės akinius.

 

Enscape 3.1 infoera.lt


Dar daugiau informacijos apie atnaujinimus ČIA


Turite klausimų? Susisiekite su  architekte – programinės įrangos specialiste Diana Žmėjauskaite, el.paštu: diana@infoera.lt arba tel.:+370 690 28190

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų