Bluebeam Revu: darbo aplinkos apžvalga

Architektūra Infrastruktūra Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos PDF redaktorius Savivaldybės Statyba Vytautas Puras
31 gru 2020

Kviečiame iš arčiau pažvelgti į Bluebeam Revu PDF formato failams redaguoti skirtą sprendimą ir daugiau sužinoti apie Bluebeam Revu programos darbo aplinką bei būdus, kaip ją pritaikyti pritaikyti savo poreikiams.

 

Bluebeam Revu darbo aplinka

 

Meniu juosta. Šioje juostoje galima aptikti programos funkcionalumą ir įrankius, suskirstytus į intuityvias kategorijas.
Savybių juosta. Juosta pateikia PDF dokumento pažymėto elemento savybes, kurias galima redaguoti.
Palečių juosta. Ji leidžia aktyvuoti reikiamą įrankių paletę.
Įrankių juosta. Tai juosta padedanti greičiau pasirinkti reikiamą įrankį.
Navigacija.
Žymų sąrašas.

 

Bluebeam-darbo-aplinka

 

Jeigu norite pakeisti Bluebeam Revu aplinkos spalvą, navigacijos nustatymus ar tiesiog atstatyti pradinius programos nustatymus, tuomet turėtumėte pasirinkti Preferences.

 

Bluebeam-preferences

 

Tuo tarpu paredaguoti palečių juostą galima ant palečių juostos užvedant pelytę ir spaudžiant dešinį jos klavišą.

 

Bluebeam-paleciu-juosta

 

Ta pati taisyklė galioja ir įrankių juostoms.

 

Bluebeam-irankiu-juosta

 

Nors visus pagrindinius įrankius galima iškviesti pasinaudojant klavišų kombinacijomis, verta priminti, jog šias kombinacijas visada galima pakeisti nukeliavus į Keyboard Shortcuts skiltį.

 

bluebeam-keyboard-shortcuts

 

Kai Bluebeam Revu programos darbo aplinka jau pritaikyta poreikiams, visa tai galima išsaugoti vartotojo profilyje. Rekomenduojama iš pradžių susikurti naują profilį ir jį nurodyti išsaugojant darbo aplinkos pakeitimus.

 

bluebeam-profilis

 

Kadangi profilis išsaugomas kaip atskiras failas, galima standartizuoti Bluebeam Revu vartotojo sąsają pagal įmonės ar komandos veiklą. Tokiu būdu bus matomi ir patogiai pasiekiami tie įrankiai, kurie naudojami dažniausiai.


Išbandykite Bluebeam Revu 30 dienų nemokamai. Bandomąją versiją galite atsisiųsti iš čia.


Turite klausimų? Susisiekite su Architekte – BIM koordinatore Monika Stelmoke, el. paštu: monika@infoera.lt arba tel.: +370 685 66 312

Susisiekti