Kaip įdiegti ir aktyvuoti MagiCAD 2021 for AutoCAD licenciją?

Įrangos įdiegimas Pastato vidaus inžinerinės sistemos Vytautas Puras
17 rug 2020

Šiame blogo įraše pateiksime informaciją apie naujos MagiCAD 2021 for AutoCAD licencijos įdiegimą ir aktyvaciją.

 

MagiCAD 2021 programinės įrangos diegimas

 

MagiCAD licencijos aktyvacijos kodas pristatomas el. paštu. Norėdami parsisiųsti diegimo failus turėtumėte spausti ant MagiCAD product aktyvios nuorodos.

 

Paspaudus MagiCAD product aktyvią nuorodą, iškart pakliūsite į oficialią MagiCAD svetainę. Joje tereikia pasirinkti reikiamą MagiCAD versijos tipą, šiuo atveju 2021 ir spausti Download mygtuką.

 

 

Prieš diegiant MagiCAD, iš pradžių turėtumėte paleisti reikiamą AutoCAD versiją, ją uždaryti ir tik tada paleisti MagiCAD diegimą. Tai padės sudiegti MagiCAD programinę įrangą į reikiamą AutoCAD versiją. Taigi, uždarę AutoCAD ir paleidę MagiCAD diegimą, spauskite Begin.

 

Uždėkite varnelę ties Note, spauskite Next.

 

 

Toliau turėtumėte sutikti su licencijos naudojimo sąlygomis ir pasirinkti I accept the terms in the license agreement. Spauskite Next.

 

 

Šiame žingsnyje galite pasirinkti darbo aplinkos kalbą ir katalogą į kurį bus sudiegiami failai. Spauskite Next.

 

 

Toliau pasirinkite papildomus įdiegiamus įrankius: MagiCAD Connect – sąsaja su MagiCAD Cloud biblioteka, MagiCAD Create – įrankis trūkstamai įrangai kurti. Rekomenduojame sudiegti visus siūlomus įrankius. Spauskite Next.

 

 

Pradėkite diegimo procesą. Spauskite Install.

 

 

Vyksta MagiCAD 2021 programinės įrangos diegimas.

 

 

Informacija apie sėkmingą įdiegimą. Spauskite Finish.

 

 

Sėkmingai sudiegus MagiCAD, darbalaukyje sukuriamas MagiCAD katalogas. Jame pastebėsite MagiCAD for AutoCAD ikoną, ant kurios paspaudę du kartus automatiškai paleisite MagiCAD funkcionalumą. Pagal nutylėjimą turėtumėte išvysti MagiCAD User Settings langą, kuriame būtina uždėti varnelę ties Reload user interface on startup. Spauskite OK.

 

 

MagiCAD programinės įrangos licencijos aktyvavimas

 

MagiCAD kataloge, kuris yra sukurtas kompiuterio darbalaukyje, turėtumėte pamatyti ir kitą katalogą pavadinimu Tools. Jame galima rasti License Management Utility įrankį. Tai pagrindinis licencijų valdymo įrankis. Paspauskite ant jo du kartus ir atsivėrusiame lange pasirinkite Add Activation ID mygtuką, tuomet įveskite el. paštu gautą licencijos aktyvacijos kodą, patvirtinkite nuspausdami Add mygtuką.

 

 

Tada pažymėkite įvestą aktyvacijos kodą ir aktyvuokite jį nuspausdami Activate mygtuką. Tai atlikus pasirodys pranešimas – Activation was successful. Tai reiškia, jog licencija sėkmingai aktyvuota pasirinktame kompiuteryje, o licencijos būsena – Activated locally.

 

 

Jeigu tą pačią licenciją prireiktų aktyvuoti kitame kompiuteryje, iš pradžių ją turėtumėte deaktyvuoti, t.y. pažymėti aktyvacijos kodą ir nuspausti Return mygtuką. Tai atlikus pasirodys užrašas Return was successful. Tai reiškia, jog licencija sėkmingai deaktyvuota ir nuo šiol gali būti aktyvuota kitame kompiuteryje.

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų