Autodesk PĮ vartotojo paskyros atnaujinimas: PĮ pridėjimas pagal vartotoją arba produktą

Įrangos įdiegimas Paskyra Andrius Baranauskas
26 bir 2019

Visai neseniai buvo atnaujinta Autodesk paskyros aplinka. Norėdami įnešti šiek tiek aiškumo atnaujinimuose, pademonstruosime, kaip administratoriai gali priskirti vartotojams prieigą prie produktų arba paslaugų, iškart pridedant vartotoją arba pasirinkus norimą produktą.

Prisijungus prie Autodesk paskyros (manage.autodesk.com) User Management grafoje pastebėsite naujas parinktis By products ir By users – tai programinės įrangos priskyrimas  iškart pasirinkus produktą arba pridėjus vartotoją.

  • Pridėti vartotojus, priskiriant programinę įrangą arba paslaugas. Spaudžiame User Management ir renkamės By User opciją:

 

 

Spaudžiame ant vartotojo vardo ir pasirenkame kokius produktus norime pridėti šiam naudotojui. Taip galime pridėti vartotojui produktus ir paslaugas, šone iškart matome kiek konkretaus produkto darbo vietų turime.

 

 

Atlikus šiuos veiksmus priskirtas vartotojas gauna el. laišką iš Autodesk sistemos, kad gali jungtis prie savo Autodesk paskyros parsisiųsti ir naudotis produktais ar paslaugomis.

  • Toje pačioje User Management grafoje pasirenkame By products opciją

 

 

Pasirinkdami produktą matome kiek vartotojų jau yra priskirta ir kiek laisvų darbo vietų likę.

Spaudžiame Assign Users ir pasirenkame jau egzistuojantį vartotoją kuriam reikia papildomos programos ar paslaugos arba įvedame naują (vardas, pavardė ir el. paštas).

 

 

Taip pridedame konkrečiam produktui ar paslaugai vartotojus. Visą tai galite matyti ir vaizdo įraše, esančiame žemiau

 


Turite klausimų? Susisiekite su programinės įrangos specialistu Andriumi Baranausku, el. paštu: andrius.b@infoera.lt arba tel.: +370 640 50 880

Susisiekti