MagiCAD for Revit projekto bendrieji parametrai

Elektrotechnika Įrankiai ir funkcijos Pastato vidaus inžinerinės sistemos Projektavimas Šildymas ir vėdinimas Vandentiekis ir nuotekos Vytautas Puras
21 vas 2017

Šį kartą pakalbėsime apie MagiCAD for Revit projekto bendruosius parametrus (angl. shared parameters).

 

Kas yra bendrieji parametrai  ir kada jie naudojami?

 

Bendrieji parametrai – tai parametrai, naudojami Revit šeimynose ir projektuose reikiamai objektų informacijai nuskaityti ar įrašyti. Ši informacija gali būti atvaizduojama žymėjimuose, žiniaraščiuose bei MagiCAD projektuose ir elektros paskirstymo skydelių vienlinijinėse schemose.

Duomenys, susiję su bendraisiais parametrais, saugomi atskirame tekstinio redaktoriaus faile, kuris nepriklauso jokioms šeimynoms ar projektams, dėl to jais lengva ir patogu dalintis su kolegomis. Paruoštą MagiCAD for Revit bendrųjų parametrų failą galima rasti C:\ProgramData\MagiCAD-RS\2016_r2017 kataloge. Jo pavadinimas – magiParameters. Nusprendus jį redaguoti, visada rekomenduojame pasidaryti atsarginę šio failo kopiją.

 

Kaip pasirinkti MagiCAD bendrųjų parametrų failą?

 

Norint pasirinkti bendrųjų parametrų failą reikia nukeliauti į Manage skiltį ir rinktis Shared Parameters komandą. Tuomet atsivėrusiame Edit Shared Parameters lange spausti Browse mygtuką ir parinkti MagiCAD parametrus – magiParameters.

 

magicad

 

 


Turite klausimų? Susisiekite su MagiCAD ir Revit programinių įrangų specialistu Vytautu Puru, el. paštu: vytautas@infoera.lt arba tel.: +370 699 86 907

Susisiekti

Susiję produktai

Daugiau produktų