Autodesk programinės įrangos atnaujinimai. Kaip juos rasti ir įdiegti?

Architektūra Gamyba Infrastruktūra Įrangos atnaujinimai Įrangos įdiegimas Lauko inžinerinės sistemos Multimedija Pastato vidaus inžinerinės sistemos Statinių konstrukcijos Statyba Andrius Baranauskas
13 rug 2017

Naudojant bet kokią programinę įrangą tam, kad darbo procesai vyktų sklandžiai ir efektyviai, patartina naudoti kiek įmanoma naujesnę turimo įrankio – programinės įrangos versiją. Tačiau nemaža dalis specialistų net nežino ar tiesiog pamiršta, kad jų naudojamai programinei įrangai metų bėgyje išleidžiama nemažai atnaujinimų.

Šiuose atnaujinimuose ne tik ištaisomos prieš tai buvusių versijų klaidos, netikslumai, bet ir efektyvinamas pačios programinės įrangos veikimas, atsiranda papildytas funkcionalumas.

Pavyzdžiui, pastaruoju metu esame sulaukę nemažai klientų klausimų, susijusių su lietuviškų raidžių rašymu Revit 2018 bei Revit LT 2018 platformose – jos yra neatvaizduojamos arba neatvaizduoja tik kai kurių raidžių pvz. „ž“ ir „š“. Šiai problemai spręsti jau nuo š. m. liepos 12 d. išleistas atnaujinimas 2018.1. Daugiau informacijos apie Revit 2018.1 naujienas galite rasti šiame InfoEra blogo įraše.

Taigi, sužinoti apie programinės įrangos atnaujinimus galite šiais būdais:

  • Naudojantis Desktop app
  • Naudojantis Autodesk account

Žemiau pateiktame vaizdo įraše galėsite pamatyti, kaip pasitikrinti ar Jūsų turimai Autodesk programiniai įrangai yra išleisti nauji atnaujinimai ir kaip juos įdiegti.

Svarbu atkreipti dėmesį, jog ne visada šie atnaujinimai yra atvaizduojami Desktop app ar Autodesk account, todėl siūlome pasitikrinti ar jau prieinamas atnaujinimas Jūsų naudojamai programiniai įrangai, naudojant abu nurodytus metodus.

 


Turite klausimų? Susisiekite su programinės įrangos specialistu Andriumi Baranausku, el. paštu: andrius.b@infoera.lt arba tel.: +370 640 50 880

Susisiekti